https://www.rbc.ua/static/img/1/_/1_4b4bc02c8634cc71136cf82ddebe2059_1300x820.jpg

Президент України Володимир Зеленський зустрінеться з кандидатом у президенти США Дональд Трампом 26-27 вересня. Також глава держави у США зустрінеться з Камалою Гарріс.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву президента України Володимира Зеленського на зустрічі з журналістами.

Він зазначив, що під час свого візиту у США наступного тижня точно зустрінеться з опоненткою Трампа – кандидаткою на пост президента від Демократичної партії Камалою Гарріс. Зеленський хоче дізнатися, що вона думає з приводу цього плану перемоги України.

"Як я вам сказав: в плані є не тільки те, що треба сьогодні від Байдена. Але в плані є те, що ми будемо мати іншу ситуацію після листопада. Тобто в США буде новий президент. І треба з кожним із претендентів говорити, а як вони до цього ставляться. І також я буду говорити з Конгресом. Мені потрібна їх підтримка в цій справі", – пояснив президент.

Щодо зустрічі з Трампом Зеленський сказав: "Обов’язково, так. Я бачив його повідомлення у ЗМІ, наші команди у контакті. Головне, щоб час був. Я не заглядатиму у майбутнє, але гадаю, що для обох нас це буде важливо".

За словами президент, зустріч з Дональдом Трампом, ймовірно, відбудеться 26-27 вересня.

 
Зеленський поїде у США

Як відомо, наступного тижня президент України Володимир Зеленський поїде у США з робочим візитом. Глава держави виступить на Генеральній Асамблеї ООН у Нью-Йорк.

Також Зеленський зустрінеться з президентом США Джо Байденом та представить йому план перемоги України. За словами Зеленського, план перемоги України включає рішення, які повинні статися з жовтня до грудня.

Також президент України у США зустрінеться з головними кандидатами на пост президент США – Камалою Гарріс та Дональдом Трампом. Зеленський їм також покаже план перемоги.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *