Правоохоронці проведуть службове розслідування стосовно керівника міграційної поліції Сергія Шайхета. Про це повідомила пресслужба Наполіції у п’ятницю, 11 жовтня.

“Щодо інформації, опублікованої в одному з інтернет-видань відносно начальника Департаменту міграційної поліції Сергія Шайхета, призначене службове розслідування. За його результатами будуть прийняті відповідні рішення”, – йдеться у повідомленні.

Сьогодні вранці видання Bihus.Info повідомило, що генерал Нацполіції Сергій Шайхет проживає у квартирі свого батька, вартість якої оцінюється в 1 млн доларів та регулярно відвідує спортивний комплекс під час робочого дня, використовуючи для поїздок службовий автомобіль із “оперативними” номерами.

“Також Шайхета на цьому ж службовому авто журналісти регулярно помічали на в’їзді та виїзді з одного із найдорожчих київських ЖК. Жодної нерухомості у цьому комплексі керівник департаменту не має. Натомість там володіє квартирою та паркомісцем його батько – Олег Шайхет. Площа апартаментів – під 200 квадратів. Квартиру Шайхет-старший придбав ще у 2020 році. Зараз подібні квартири у цьому ЖК коштують від 1 млн доларів”, – йдеться у повідомленні.

При цьому журналісти стверджують, що батько генерала впродовж останніх 10 років займається охоронною діяльністю та є співвласником охоронної компанії Секьюрайті. Іншим її співвласником є найбільша нафтовидобувна компанія Укрнафта, яку до націоналізації контролювали олігарх Ігор Коломойський і група Приват.

Раніше стало відомо, що Офіс генпрокурора завершив службове розслідування щодо колишнього заступника генпрокурора Дмитра Вербицького. Він став фігурантом двох журналістських розслідувань проєкту Схеми.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Джерело: https://ua.korrespondent.net/ukraine/4722811-natspolitsiia-provede-rozsliduvannia-schodo-henerala-shaikheta

Від Admini4