Тегеран має секретну зброю, потужнішу за ядерну, яку застосує у відповідь на можливу атаку Ізраїлю. Про це у середу, 16 жовтня, заявив колишній секретар комісії з озброєнь “Корпусу вартових ісламської революції” (КВІР), бригадний генерал Ебрахім Ростамі, пише IFP.

 
“У нас є озброєння, які значно перевершують ядерну зброю”, – сказав він.
 
Він уточнив, що відомості про таке озброєння є суворо засекреченою інформацією.
 
Як пише IFP, генерал КВІР “натякнув на минулі тактичні операції, посилаючись на інциденти, коли атакували нафтові танкери в порту Фуджейри в ОАЕ”.
 
“Я не говоритиму, хто їх здійснив, але п’ять танкерів вибухнули в порту Фуджейри, що дуже ретельно охороняється.Ніхто навіть не зрозумів, звідки було завдано удару”,- сказав він.
 
Ростамі додав, що ОАЕ подали скаргу проти Ірану до ООН, проте не змогли надати доказів.

Він додав, що Іран готовий завдати удару по ізраїльському ядерному реактору у Димоні і вже провів відповідні військові навчання, щоб відпрацювати цей план.

“Ми на 100% використовуємо потенціал і можливості нашої країни, тому сьогодні ми маємо необмежену силу”, – сказав Ростамі.

Президент Ізраїлю Іцхак Герцог звернувся до громадян Лівану та Ірану із закликом повстати і протистояти антиізраїльській коаліції, очолюваній Тегераном.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Джерело: https://ua.korrespondent.net/world/4724049-iran-zaiavyv-scho-maie-sekretnu-zbroui-proty-izrailui

Від Admini4