Як з простому лісничому піднятися до керівника великого підприємства та доїхати на соціальному ліфті в депутати? Дуже просто, відповість Євгеній Проскурніков, який до повномасштабного вторгнення рф на територію України був працівником вітчизняної лісової галузі.

До повномасштабного російського вторгнення 2022 року сім’я Проскурнікових не відзначалась ані статками, ані політичною активністю: Євгеній був простим лісничим Кремінського лісництва, а його дружина Майя – головним бухгалтером у КП «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство». Родина володіла квартирою та будинком у Кремінній, а також десятирічним автомобілем. Хіба що можна було звернути на написання імені на російський лад: «Євгеній» замість «Євген».

Після вторгнення окупаційних військ у Луганську область, Євгеній перейшов на бік ворога, отримав громадянство країни-агресора та фактично здав ліси регіону ворогу.

За це Проскурніков спочатку отримав посаду так званого директора окупованих Кремінських лісів, а також депутатство у міському осередку політичної партії «єдина росія», про що свідчать документи, які здобули наші журналісти.

Чи принесе щастя родині Проскурнікових такий кар’єрний зліт її голови? Певно ні, адже після деокупації регіону у колаборантів буде вибір виключно між виїздом на нову батьківщину, де вони виявляться нікому не потрібними, адже в лаптєстані вистачає власних чиновників та депутатів, або залишитись в Україні, де доведеться відсидіти певний строк, а потім жити у суспільстві, вкрай вороже налаштованому до росії, росіян, а також їх посіпак та інших любителів «руського міра».

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *